Nieuws


Help de puzzel van Nijmegen kiezen!

Fotograaf Nicky Kapel heeft 4 prachtige foto's van de Stevenskerk in Nijmegen geleverd; help bij het kiezen van de puzzel! Kies op Facebook of Instagram van PuzzelUtopia je favoriet of stuur een mail naar info@puzzelutopia.nl


Puzzel van de Toren van Elst

De 1ste puzzel van 2024 is de Toren van Elst van de fotograaf Nicky Kapel.


Fotowedstrijd Park Lingezegen

Park Lingezegen heeft een fotowedstrijd georganiseerd; van de winnende foto wordt een puzzel gemaakt. Foto's kunnen tot en met 30 juni worden ingezonden.Kijk voor meer informatie op de website van Park Lingezegen!


Markten en Braderieën

De afgelopen maanden heeft PuzzelUtopia op een aantal markten en braderieën gestaan. We houden nu een zomerstop, maar 1 september zijn we terug op de braderie van Elderveld te Arnhem. 

 


Prijswinnaars loting bekend

De winnaars van de loting zijn bekend; de 2 puzzels gaan naar Hester Wassenaar (foto) en Wieke de Vries - Meijer. Zij kozen voor de puzzels "Agnietenstraat" van Fred de Langen en "Daslook bij Fraeylemaborg" van Elvira Werkman.

Veel puzzelplezier dames!!!!

 


Release PuzzelUtopia door Wethouder Bob Roelofs 

Op 28 september 2023 verrichtte Wethouder Bob Roelofs van Arnhem de release van PuzzelUtopia in de spellenwinkel Het Spelkwartier. Hieronder een kleine impressie. De foto's van de overhandiging van de puzzels aan de fotografen vind je bij de puzzels.


Overhandiging puzzel "Park Lingezegen" aan directeur

Afgelopen vrijdag 29 september 2023 mocht ik de puzzel "Park Lingezegen" overhandigen aan Sven van Rijswijk, directeur Park Lingezegen.


Ondertussen bij Drukkerij Wink Games 


Puzzels voor volwassenen

Afgelopen woensdag 30 augustus bij het NOS journaal was er een repro over de opkomst van speelgoed voor volwassenen. De puzzels van PuzzelUtopia horen daar zeker bij!


4 redenen waarom puzzelen goed voor je is!

De Facebook-pagina 'Het kan wel' heeft een leuk artikel met 4 redenen waarom puzzelen goed voor je is. En.... puzzelen is gewoon leuk!!!!